Poul Erik Bermann

Poul Erik Bermann

Salgscoach

Salgscoach med 30 års erfaring

Jeg er født med et stærkt salgsgen, som i over tredive år, har været en stor del af min dagligdag. Da jeg var i lære som planteskolegartner, var glæden størst, når jeg fik lov til at have kundekontakt.

1988 til 1992: Bromann, Sønderborg og Dansk Cleaning Service ApS (virksomhederne er ophørt)

Mit første salgsjob var som kørende canvas sælger, i et B2B salgsjob med store udfordringer og meget alenetid på landevejene. Kunderne var håndværksvirksomheder og industrien, samtidig var opgaven også at opbygge et forhandlernetværk på Sjælland. Virksomheden havde adresse i Sønderborg og mit salgs område var Sjælland.

Mit andet salgsjob var at opbygge en salgsafdeling for en virksomhed i rengøringsbranchen, som havde adresse i Københavns Lufthavn. Mit arbejde bestod også i at være indkøber, lave prisaftaler og opbygge et nyt salgs-setup.

1992 til 2003: Canvas 2000/Canvas Partners ApS (ophørt), Herfølge Boldklub (nu HB Køge), Lyngby FC, Virum Sorgenfri Håndbold, FIF Håndbold og Ballerup Super Arena.

Jeg forlod det succesfulde salgsjob, da jeg blev hentet ind i et rekrutteringsselskab, med fokus på ansættelse af salgsmedarbejdere på alle niveauer. Her underviste jeg på salgskurser og skabte et konceptet med overlevelsesture som en del af opkvalificering af medarbejderne på et personligt niveau.

At være med til at udvikle mennesker og organisationer, er en kæmpe udfordring, da det kræver tillid, diskretion og 100 % ærlighed. Efter gennemførelse af mange succesfulde salgskurser og træningsforløb, følte jeg trang til at vende tilbage til andre hands-on salgsjob.

Jeg søgte udfordringer for mit salgsgen i to fodbold- og to holdboldklubber, som spillede i Superligaen og i Håndboldligaen, samt en ny superarena. At tiltrække penge til disse segmenter, er enormt kompleks, for det er ikke en vare man sælger, men eksponering, følelser, fankulturer, oplevelser, erhvervsklub og ikke mindst netværkspleje. I de ni år jeg var i sportsbranche, var jobbet 24/7. En fantastisk succesfuld tid og en tid jeg ikke fortryder.

2005 – 2022: MiljøLogistik A/S, HC Container A/S, JH Container A/S og Sense of Smell.

Jeg fortsatte min salgsrejse med egen vinimport, B2B-vinsalg og salg firmagaver, til medarbejdere, firmakunder og andre relationer. Et salgsmarked, som handler om at være innovativ og nytænkende.

2007 blev starten for mig, som kunstmaler og eget galleri – Galleri B i Roskilde.

I 2010 fik jeg et konsulentjob i affaldsbranchen. Salgsprocessen i affaldsverden er kompleks, da der ikke findes standardpriser og fraktionerne er forskellige, hvilket gør at prissætningen, bliver ekstra kompleks. I den periode, var jeg også med til at lancerer BigBag til affaldsløsninger, samt lugtsanering i affaldscontainere.

Fremtiden skal byde på salgscoaching og videndeling om salg, jeg har en stor rygsæk fyldt med salgserfaringer, som jeg vil dele ud af.

Sådan siger vores kunder...

Jeg har arbejdet med Poul Erik Bermann som salgscoach i et halvt år. I den tid har jeg lært utrolig meget om salg, og jeg har haft stor gavn af hans coaching.

Poul Erik er en dygtig og erfaren salgscoach, der har en stor viden om salgsprocessen og -teknikker. Han er også en god mentor, der er god til at give feedback og motivation.

Jeg har især lært meget om de følgende områder:

Planlægning og forberedelse: Poul Erik har hjulpet mig med at udvikle en mere struktureret salgsproces, der er baseret på målrettet planlægning og forberedelse.

Kommunikation: Poul Erik har hjulpet mig med at forbedre min kommunikation med kunder, så jeg kan bedre afdække deres behov og ønsker.

Mental styrke: Poul Erik har hjulpet mig med at udvikle en stærkere mental styrke, så jeg kan håndtere udfordringer og modgang i salgsprocessen.

Som resultat af Poul Eriks coaching har jeg oplevet en betydelig forbedring i mine salgstal. Jeg har også fået en mere positiv og motiverende tilgang til salg.

Jeg kan varmt anbefale Poul Erik til alle, der ønsker at forbedre deres salgsperformance.

Ib Plambech Hansen

Adm. direktør, OnPrint A/S

Poul Erik Bermann besidder i sit salg evnen til at gå den direkte vej. Kombineret med disciplineret grundighed åbner det døre og skaber resultater. B2B markedet er hjemmebanen, hvor mange organisationer kan få både inspiration og et måske tiltrængt løft.
Torben Petersen

Direktør, DKConsult

Ring til Poul Erik Bermann for en uforpligtende snak om jeres salgsudfordringer